Naomi van der Veldt

Ik collecteer omdat:

Lieve mensen daar ben ik weer!
Ik ben 18 jaar en loop de helft van mijn leven met diabetes type 1 rond. Daarom hoop ik dat er een oplossing komt, of in ieder geval een medicijn wat deze verschrikkelijke ziekte zal verminderen. Zodat ik samen met alle andere 1,2 miljoen Nederlanders, met minder zorgen door het leven hoef te gaan. En dat onze vrienden en familie zich niet zoveel zorgen hoeven te maken, zoals mijn moeder die iedere nacht ongerust naast mijn bed staat om mijn glucosewaarde te checken.

Dat alle 1,2 miljoen Nederlanders af zullen zijn van het prikken, spuiten, meten en koolhydraten tellen, dat we af zullen zijn van de hoge en lage bloedsuikers. Dat we niet bang hoeven te zijn voor complicaties op de lange termijn, zoals blind worden of het gevoel in ons voeten kwijt te raken. Dat de volgende generatie niet hoeft te leven met diabetes.

Ik ga voor een diabetesvrije toekomst, of in ieder geval minder complicaties en ik hoop u ook! Daarom zou ik het heel fijn vinden als iedereen zijn steentje zou willen bijdragen.

Zou u zo lief willen zijn om dit met uw vrienden en familie te willen delen?

Heel veel liefs,

Naomi van der Veldt

Tikkie
0

Donaties

€ 0

Opgehaald